Brug for en ny carport? Lad os bygge den

Vi laver alle former for carporte for private og erhverv

Mangler du en lækker, ny carport ved huset, sommerhuset eller din virksomhed? Så er Berings Byggefirma ApS det oplagte valg for dig. Med os får du en professionel samarbejdspartner, der vægter kvalitet, æstetik og godt håndværk højt.

Vi kan bygge lige præcis den carport, du og familien har brug for. Vi har masser af idéer til, hvordan en ny carport kan se ud, så den indgår harmonisk med det øvrige byggeri og omgivelserne. Du bestemmer, om det skal være en dobbelt carport eller en enkelt carport i træ – om den skal være med skur eller med redskabsrum som en integreret del – eller om du har brug for en egentlig garage. Uanset hvad har vi de gode, praktiske og holdbare løsninger til dit behov.

Vores kunder er primært private boligejere og sommerhusejere i Nyborg, Svendborg, Odense og omegn, men vi bygger også gerne ny carport for erhvervskunder.

Skal man søge om at bygge en carport?

Om du skal søge om byggetilladelse til din nye carport afhænger af, hvor stor den skal være. Helt overordnet skal der søges om tilladelse til opbygning af carport over 50 m². Er din påtænkte carport under 50 m², skal du altså ikke have tilladelse til byggeriet, men blot indberette den til BBR-registret, når den står færdig.

Vær dog opmærksom på, at tilbygninger og udhuse ikke må have et samlet areal over 50 m². Har du derfor allerede et drivhus, et legehus eller en overdækket terrasse på din grund, kan det få betydning for, hvor stor din nye carport kan blive, hvis du vil undgå at skulle søge om tilladelse til byggeriet. Overstiger det samlede areal på udhuse, skure og en ny carport 50 m², skal du have en byggetilladelse.

Få et tilbud og en pris på en ny carport

Skal vi give et tilbud på en ny carport hos dig? Så kontakt os. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud til dig. Hos os får du kvalitet til billige priser hver gang.

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt