​Epoxy gulv til alt fra køkken, bryggers og til garagegulv

Smukke, stærke og rengøringsvenlige gulve

Skal du have lagt et epoxy gulv? Hos Berings Byggefirma ApS ved Svendborg har vi stor ekspertise med at lægge epoxygulve. Vi lægger epoxygulve på hele Sydfyn, men også i Nyborg og Odense og resten af Fyn. Vi lægger også gerne  et smukt, stærkt og rengøringsvenligt epoxy gulv hjemme hos dig.

Æstetik, kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber i alt vores arbejde. Det samme gælder godt samarbejde og en god dialog med vores kunder. Derfor kan du altid forvente et gulv, som du bliver glad for.

Det rå og lidt industrielle look er blevet populært

Epoxy er et slidstærkt materiale, som er let at rengøre. Derfor bliver det blandt andet brugt på værksteder og i industrien. Det er også velegnet til en garage eller lignende. Dog er det rå og lidt industrielle look også blevet populært i mange hjem, som ønsker et New Yorker gulv.

Et epoxy gulv er velegnet til for eksempel et køkken, badeværelse eller bryggers, men det kan bruges i alle rum, herunder opholdsrum. Det kan for eksempel være i stuen, hvis du ønsker den såkaldte New Yorker stil, som er moderne.

Hvad koster epoxy-gulv pr. kvm?

Vores pris pr. kvm for et epoxy-gulv afhænger af mange forhold. Vores priser afhænger blandt andet af både tykkelse og egenskaber. Det er naturligvis klart, at prisen er højere pr. kvm, hvis det er et meget lille rum, og lavere, hvis det er et meget stort rum.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om fordelene ved epoxy, og hvis du ønsker, at vi skal komme ud for at se nærmere på dit gulv. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris pr. m2.

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt