​Microcement til gulve, badeværelse, køkken og vægge

Kvalitet og æstetik er nøgleord i vores arbejde

Overvejer du at få lagt microcement? Hos Berings Byggefirma ApS er vi eksperter i alle former for microcement-arbejde, herunder gulve og vægge i blandt andet køkkener, badeværelser med videre. Vi laver også gerne et gulv eller en væg hjemme hos dig.

Kvalitetshåndværk, æstetik og professionalisme er nøglebegreber i alt vores arbejde. Samtidig lægger vi vægt på det gode samarbejde og den løbende dialog med vores kunder. Vi har mange opgaver i blandt andet Svendborg og andre steder på Sydfyn, men vi arbejder også i Nyborg, Odense og på resten af Fyn.

Vi kan lægge microcement på alle overflader

Microcement er et stærkt materiale, som kan lægges på næsten alle overflader. Det kan lægges oven på fliser og lignende. Microcementen er vandafvisende, og derfor kan det også anvendes i et køkken eller på et badeværelse. Dog ikke i selve vådrumszonen.

Det anvendes især til gulve, og det kan være alle rum i en bolig, men det kan anvendes mange andre steder. Det kan for eksempel være på vægge og trapper. Faktisk kan det også anvendes udendørs. Der vil ofte være behov for flere lag microcement, uanset hvor det anvendes. Microcement fås i mange farver og varianter.

Hvad koster microcement?

Vores priser for at lægge microcement afhænger af typen, antallet af lag og gulvets størrelse. Materialerne udgør typisk omkring halvdelen af den samlede pris. Vi kan give et fast kvm-pris, når vi er blevet enige om dine præcise ønsker og behov.

Kontakt os gerne for at høre mere og for at få råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris pr. m2.

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt