Lægning af sildebensparket og andre gulvtyper

​Har du brug for professionel hjælp til lægning af sildebensparket, eller kunne du tænke dig at få lagt en helt anden type gulv i dit hjem? Så står vi hos Berings Byggefirma ApS klar til at hjælpe dig. 

Vi har stor erfaring inden for alle typer gulvlægning, og vi varetager særligt mange opgaver for privatpersoner i Svendborg, Nyborg, Odense og omegn. Skal vi også klare din opgave?

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster det at få lagt sildebensparket?

Vores priser på lægning af sildebensparket varierer fra opgave til opgave. De afhænger nemlig blandt andet af:

  • ​Hvor mange kvadratmeter gulv der skal lægges
  • ​Om du selv har indkøbt gulvet, eller om vi skal købe det ind for dig
  • ​Hvor lang tid vi skal bruge på gulvlægningen

Vi sørger altid for, at du får et smukt og veludført resultat i højeste kvalitet, så du kan blive tilfreds med det udførte arbejde. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din sildebensparket-lægning, så du på forhånd ved, hvor meget du kan forvente, at opgaven kommer til at koste dig.

For at indhente et uforpligtende tilbud bedes du kontakte os med informationerne omkring din opgave, så vi har de bedste forudsætninger for at beregne en specifik pris til dig.

Kontakt os angående lægning af sildebensparket eller et andet gulv

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med lægning af sildebensparket eller en helt anden type gulv, eller hvis du har nogle spørgsmål angående vores arbejdsområder, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også står til rådighed med rådgivning og vejledning, hvis du for eksempel er i tvivl om valg af gulvtype.