Giv facaden nyt liv med en listebeklædning

Vi laver alle typer udvendig listebeklædning i træ

En professionelt udført listebeklædning på facader og udhæng giver din bolig eller din ejendom et moderne og tidssvarende look, samtidig med at træet giver varme og den rette nordiske stemning med naturmaterialer, der bare bliver smukkere med årene.

Hos Berings Byggefirma ApS har vi specialiseret os i opsætning af udvendig listebeklædning i træ på facader og mure på både private huse og virksomheder. Vi servicerer kunder i og omkring Svendborg, Nyborg og Odense – og vi kommer også gerne ud til din bolig eller virksomhed, hvis facaden skal have et løft og et helt unikt udtryk med en enkel og smuk listebeklædning.

Listebeklædning giver dit hus varme og liv

Vi kan tilbyde at udføre listebeklædning i mange forskellige træsorter - som f.eks. cedertræ, der med sin smukke rødbrune farve giver glød og liv til enhver facade. Vi laver ligeledes listebeklædning i eg, mahogni, ask og fyr for nu at nævne nogle. Vi laver kort sagt den listebeklædning, du gerne vil have, så dit hus eller din ejendom får det helt rette personlige og unikke udtryk.

Listebeklædningen kan sættes vandret eller lodret, alt efter det ønskede udtryk – og træet kan stå ubehandlet, eller du kan vælge at få det malet efterfølgende.

Brug for vejledning eller priser?

Hvis du har brug for råd og vejledning til, hvilken type listebeklædning du skal vælge til dit hus eller din ejendom, så hjælper vi dig gerne – ligesom vi kommer med gode råd til vedligeholdelse og behandling af listebeklædning i træ.

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi forbi hos dig, får en snak om projektet og ser på opgaven – og bagefter laver vi et tilbud til dig med en god pris, helt uforpligtende naturligvis.

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt