Professionel montering af køkken og skabe

Vi monterer alt til køkken og garderobe

Vi tilbyder montering og tilpasning af køkkener, ligesom vi også klarer udskiftning af overskabe, underskabe og låger til gode priser.

Har du brug for mere plads i dit køkken? Hos Berings Byggefirma ApS kan du få gode råd, så du vælger den rigtige køkkenløsning. Vi sørger for, at du får præcis det køkken, du drømmer om i området omkring Nyborg, Odense og Svendborg.

Alt i professionel montering af køkken

Vi kan klare alle opgaver i forbindelse med montering af køkken – bl.a.:

  • ​Opsætning af helt nyt køkken
  • ​Klargøring af sokkel til elementer
  • ​Montering af elementer
  • ​Montering af blandingsbatteri med en moderne vandhane
  • ​Udskiftning af låger, bordplade og stænkplade
  • ​Opsætning af et ekstra bord, som kan fungere som samlingssted

Når vi står for montering af køkken hos dig, sætter vi med andre ord ikke bare elementer op – vi laver dit nye køkken.

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du godt hjulpet hele vejen - ikke bare med køkkenmontering, men med rådgivning og input, så du får den optimale køkkenløsning.

Vi ved, hvad der kræves af et moderne køkken, og vi har masser af idéer og løsninger, du med fordel kan tænke ind i dit køkken. Overvejer du f.eks.at indrette køkkenet som et samtalekøkken med plads til, at børnene kan lave lektier, skal der naturligvis være en egnet plads til det.

Skabe til bryggers og gang

Udover montering af køkken klarer vi også montering af garderobeskabe, baderumselementer samt øvrige mindre komponenter i din bolig, som f.eks. en smuk og stilren skabsløsning til bryggerset, så vaskemaskine og tørretumbler bliver gemt af vejen.

Vi hjælper dig til praktiske og æstetiske opbevaringsløsninger, så du kan udnytte pladsen i boligen eller sommerhuset bedst muligt.

Kontakt os for tilbud og pris

Skal du have nyt køkken? Eller skal bryggers og bad friskes op? Så er du velkommen til at kontakte os for et tilbud og en god pris. Vores tømrerfirma er certificeret Svane Køkkenet-montør – det er din garanti for god kvalitet og professionel montering af køkken.

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt