Få en lækker ny træterrasse

Vi giver dine vildeste terrassedrømme liv

Hos Berings Byggefirma ApS har vi mange års erfaring i at etablere lækre og tidssvarende træterrasser. Skal du også have en ny træterrasse, hvor du kan nyde sommeren sammen med familie og venner?

Vores kunder kommer fra Svendborg, Odense, Nyborg og det øvrige Fyn, og vi hjælper også gerne dig til at få den terrasse, du drømmer om. Vi kan både lave din nye træterrasse som opbygning på fliser ovenpå en eksisterende terrasse, eller vi kan bygge en hævet, høj træterrasse, som du kan gå direkte ud på fra stue eller køkken – og vi bygger naturligvis en trappe til, så du nemt kan komme ned i haven.

Ved opbygning af en hævet træterrasse skal du dog være opmærksom på, at du skal have byggetilladelse til din nye træterrasse, hvis den er hævet mere end 30 cm. over terræn.

Hvilken træsort skal jeg vælge?

En ny træterrasse skal kunne tåle vind og vejr uden at tage skade. Derudover er det vigtigt, at træet er hårdt nok til, at havemøbler og andet ikke laver grimme mærker i træet ved almindeligt brug.

Der findes i dag et stort udvalg af danske og eksotiske træsorter, der egner sig til brug på terrasse – her får du en lille oversigt:

  • Trykimprægneret træ – den laveste pris pr. m²
  • Teak, mahogni og sibirisk lærk – de dyrere eksotiske træsorter
  • Ipé, jatoba, bankirai, cambara og cumaru – nyere og billigere eksotiske træsorter
  • Gran – dansk træsort, billig og med god holdbarhed
  • Eg – dansk luksus, der ikke er billig, men enorm holdbarhed

Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, hjælper vi dig naturligvis gerne, så du er sikker på at få en ny træterrasse, der matcher dine behov og ønsker perfekt.

Kontakt os for tilbud og pris på en ny træterrasse

Lad os bygge din nye træterrasse. Trænger den gamle blot til en afslibning og lidt efterbehandling, klarer vi også det. Kontakt os i dag, så laver vi et tilbud til dig – vores priser går du aldrig fejl af.

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt