Udskiftning af vinduer og døre i boligen

Fokus på æstetik, kvalitet og funktionalitet

Er det ved at være tid til udskiftning af vinduer eller døre? Hos Berings Byggefirma ApS udfører vi alle former for vinduesudskiftning for private og erhverv i og omkring Svendborg, Nyborg og Odense. Vi udskifter også udvendige og indvendige døre.

Vi lægger stor vægt på æstetik, kvalitet og funktionalitet, når vi monterer nye vinduer. Vi lægger samtidigt vægt på det gode samarbejde med kunderne samt en god dialog. Derfor kan du altid se frem til et godt og professionelt samarbejde, ligesom du vil kunne glæde dig over det færdige resultat i mange år.

Montering af vinduer med øje for placering og lysindfald

Der findes et hav af forskellige typer døre og vinduer på markedet, som du kan vælge imellem. Samtidigt skal du overveje, hvor i boligen vinduerne skal placeres. De skal f.eks. placeres så højt som muligt, hvis de skal være i husets facade eller i taget. Det sikrer, at du får en optimal lysmængde og det rette lysindfald.

Ved udskiftning af vinduer kan du naturligvis også vælge den oprindelige placering. Det er muligt at få lavet vinduer efter mål.

Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, og derfor har vi set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger. Vi har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan vi råde og vejlede dig, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre afhænger naturligvis af mærke, materiale og ruder. Nye vinduer og døre behøver ikke nødvendigvis at koste en formue.

Samtidigt kan den rette lysmængde barbere 15-20 % af boligens elforbrug til lysværk. Det rette lys giver derudover nyt liv og kan skabe en bedre livskvalitet. Du kan også sænke dit varmeforbrug ved f.eks. at få monteret energiruder.

Kontakt os for mere information. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på din bolig. Herefter kan vi komme med et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris. Vi ser frem til at høre fra dig.

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt