Renovering af hus ​- få en istandsat og moderniseret bolig​

​Trænger dit hus til at blive moderniseret og istandsat, og leder du derfor efter et byggefirma, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Berings Byggefirma ApS har vi stor erfaring inden for blandt andet renovering af hus, og vi kan varetage enhver opgave i den forbindelse.

Vi udfører typisk husrenoveringer for privatpersoner i Odense, Nyborg og Svendborg, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i andre nærliggende områder. 

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan en husrenovering dække over?

Vi er et firma, der kan varetage enhver opgave, og en renovering af hus kan derfor for eksempel bestå af:

Hvis du ønsker en komplet totalrenovering af hus, kan vi tilbyde at varetage opgaven i en totalentreprise, og det gælder også, hvis du ønsker at kombinere renoveringsarbejdet med en ombygning eller en tilbygning til hus.

Hvad koster renovering af hus?

En renovering af hus kan både dække over en mindre og større opgave. Netop derfor kan det også være svært på forhånd at sige noget om, hvor meget arbejdet kommer til at koste.

Vi er dog indforstået med, at vores kunder naturligvis gerne på forhånd vil vide, hvor meget de skal forvente, at arbejdet kommer til at koste dem. Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud med en billig pris, når vi kender til omfanget og detaljerne for renoveringsarbejdet.

Vi varetager alle tømrerrelaterede opgaver for vores kunder, og vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.