Tilbygning til hus der løser dine pladsproblemer

​Har du brug for mere plads i dit hus eller sommerhus, og lyder en tilbygning til hus som et oplagt alternativ til en flytning? Så stiller vi hos Berings Byggefirma ApS gerne vores kompetencer og erfaring til din rådighed, så du kan få den ekstra plads i din bolig, som du drømmer om.

Vi bygger hovedsageligt tilbygninger for private husejere i Svendborg, Odense, Nyborg og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder for at bygge en tilbygning til hus. 

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvilken tilbygning til hus drømmer du om?

Det kan være, at du drømmer om en større stue, eller måske en udestue altid har stået højt på ønskelisten og nu endelig kan blive en realitet? En tilbygning kan også være i form af en garage eller en større entre, eller det kan være i form af ekstra værelser til børnene. Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Når vi varetager større byggeprojekter, som for eksempel en tilbygning til hus, så kan vi tilbyde at varetage arbejdet i en totalentreprise. På den måde slipper du for det omfattende og tidskrævende koordineringsarbejde med de andre faggrupper, der typisk vil være involveret i arbejdet. 

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Der er en række forskellige faktorer, der spiller en væsentlig rolle i forhold til at beregne, hvor meget en tilbygning til et hus koster. Vores priser afhænger således blandt andet af følgende faktorer:

  • ​Hvilken type tilbygning du drømmer om
  • ​Hvor stor din nye tilbygning skal være
  • ​Om vi skal kombinere tilbygningen med en ombygning eller renovering af det eksisterende hus
  • ​Hvilke materialer vi skal bruge
  • ​Hvor lang tid vi skal sætte af til projektet

Når du vælger at lade os stå for at bygge din tilbygning, så kan du være sikker på, at du får udført arbejdet til en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi udfører.

Kontakt os og få udarbejdet et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på den tilbygning til hus, du drømmer om.