Totalentreprise varetages i samarbejde med dygtige samarbejdspartnere

​Kunne du tænke dig at få udført et større bygge- eller renoveringsprojekt i dit hjem, så kan vi hos Berings Byggefirma ApS tilbyde dig at udføre arbejdet i en totalentreprise.

Vi varetager typisk opgaver i en entreprise for private husejere i Nyborg, Svendborg og Odense, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, ligesom vi også gerne varetager opgaver for erhvervskunder, der ønsker vores hjælp. 

kontakt-profil

Få dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvilke opgaver kan vi varetage i en totalentreprise?

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os, men det er som regel større opgaver, der involverer flere forskellige håndværkergrupper, der bliver udført i en totalentreprise.

Det kan for eksempel være opgaver såsom:

Vi samarbejder med professionelle samarbejdspartnere, hvilket betyder, at du kan få en samlet løsning på dit projekt. Det sikrer dig en nemmere byggeproces, og samtidig kan du læne dig tilbage og være tryg ved, at vi påtager os ansvaret for, at din opgave bliver udført, som du ønsker det.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål vedrørende enten totalentreprise eller hovedentreprise. Vi hører også gerne fra dig, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en billig pris på opgaven i dit hus.